Predstavljamo idejno rješenje budućeg sportsko-rekreativnog kompleksa “Čiča”

Poštovani sugrađani,

Opštinska uprava Istočno Novo Sarajevo već duži vremenski period priprema idejno rješenje budućeg sportsko-rekreativnog kompleksa „Čiča“, a koje vam danas sa ponosom predstavljamo.

Na ovoj lokaciji u planu je izgradnja staze za trčanje sa tartan podlogom, atletska staza sa četiri trake, te peta traka sa postavljenim preponama.

Predviđeno je postavljanje i sprava za vježbanje na otvorenom, kao i „Pumptrack“ – staza namijenjena za skejtbord, romobile, rolere i bicikle.

Za ljubitelje stonog tenisa biće postavljeni stolovi kao i prostor za skvoš. Od planiranih sadržaja tu je vještačka stijena za penjanje, kao i dječije sprave namijenjene prvenstveno za razvijanje motoričkih sposobnosti.

Takođe, rješenjem je predviđena i adekvatna rasvjeta prostora, česma, te drugi neophodni urbani mobilijar.

Ovim putem pozivamo sve sugrađane, sportiste, sportske klubove i rekreativce da svoje prijedloge, sugestije i komentare vezano za objavljeno idejno rješenje šalju na adresu elektronske pošte info@opstinains.net u roku 7 dana od dana objave idejnog rješenja. Po isteku roka, sve dostavljene ideje biće razmotrene, a svi prijedlozi koji budu u skladu sa kriterijima biće uvršteni u glavni projekat.