FOTO

VIDEO

MEDIJI

RADIO-TELEVIZIJA ISTOČNO SARAJEVO (RTV IS) je medijska kuća, televizijska i radio stanica sa sjedištem u Istočnom Novom Sarajevu. RTV IS je medij lokalnog karaktera, jer je idejno i tematski posvećen prvenstveno gledaocima grada Istočno Sarajevo. Sjedište RTV IS se nalazi u Opštini Istočno Novo Sarajevo a TV stanica na Palama.

RADIO ISTOČNO SARAJEVO  je dio gradskog javnog servisa Gradske radio-televizije Istočno Sarajevo koji signalom pokriva područje sarajevsko-romanijske regije. Žanrovski je informativni i zabavni medij, opšteg tipa. Sjedište radija je u opštini Istočno Novo Sarajevo.

 

RADIO-TELEVIZIJA ISTOČNO SARAJEVO                                                            

Stefana Nemanje 14

tel: + 387 (0)57 230-550

e-maildirektor@is-radio.com

redakcija@is-radio.com

marketingrtvis@is-radio.com

 

Na području opštine Istočno Novo Sarajevo posluju i dopisništva medijskih kuća i novinskih agencija čije je sjedište u Republici Srpskoj

 

  • RADIO TELEVIZIJA REPUBLIKE SRPSKE (RTRS)- Informativno-tehnički centar Lukavica. Sjedište ITC-a u julu 1999. godine premješteno je iz Pala u Lukavicu. Trenutno u ITC-u Istočno Sarajevo zaposleno je 39 radnika Televizije i 8 radnika Radija. Studio učestvuje u realizaciji svih programskih segmenata RTRS-a, realizuje nekoliko samostalnih emisija i vrši direktne prenose sportskih, kulturnih i drugih sadržaja.

Kontakt:

Karađorđeva 21

tel: + 387 (0)57 340 974

faks: + 387 (0)57 340 537

e-mail: itc.i.sarajevo@rtrs.tv

  • NOVINSKA AGENCIJA REPUBLIKE SRSKE (SRNA) – Dopisništvo u Istočnom Sarajevu. Novinska agencija „Srna“ je zvanična je novinska agencija Republike Srpske sa 12 informativnih servisa kojima prati zbivanja u Republici Srpskoj, Federaciji BiH, Srbiji, Crnoj Gori, regionu i svijetu. Osim pisanog “SRNA” ima i savremeno organizovan foto i fono-servis, a od 2016. godine pokrenut je i video-servis. Sjedište agencije se nalazi u Bijeljini a jedan od dopisništva u Istočnom Novom Sarajevu.

Kontakt:

Spasovdanska 4 

Tel: + 387 (0)57 344 809, 

Faks: + 387 (0)57 344 811

e-mail:  istocnosarajevo@srna.rs

  • RADIO TELEVIZIJA BN – (BN), privatna je medijska kuća, televizijska i radio stanica sa sjedištem u Bijeljini i dopisništvom u Istočnom Novom Sarajevu.

Stefana Nemanje 13

e-mail: dopisnistvois@rtvbn.com

  • TELEVIZIJA K3 – (K3), privatna je medijska kuća, televizijska i radio stanica sa sjedištem u Prnjavoru i dopisništvom u Istočnom Novom Sarajevu.

Stefana Nemanje 13

e-mail: ivankacvorokatic@gmail.com

 

  • ALTERNATIVNA TELEVIZIJA – (ATV), privatna je medijska kuća, televizijska i radio stanica sa sjedištem u Banjaluci i dopisništvom u Istočnom Novom Sarajevu.

Stefana Nemanje 13

e-mail: jelenajesa96@yahoo.com