Redizajnirana veb-stranica Opštinske uprave Istočno Novo Sarajevo

Rukovodstvo Opštinske uprave Istočno Novo Sarajevo danas je upriličilo konferenciju za novinare na kojoj je predstavljena redizajnirana verzija zvanične veb-stranice opštine.

Posao redizajniranja zvanične veb-stranice opštine, povjeren je Marketinškoj ageniciji „VISIA“ iz Istočnog Sarajeva, koja je tokom protekla dva mjeseca u saradnji sa opštinskim timom za administraciju, intezivno radila na osvježavanju i uvođenju noviteta kako bi smo što lakše i bolje komunicirali sa građanima.

Osnovni cilj redizajniranja postojećeg veb-sajta jeste svakako što bolja interakcija sa građanima, pružanje što više informacija o radu Opštinske uprave, obavještavanje o svim događajima i dešavanjima u lokalnoj zajednici kao i informisanje javnosti o svim aktuelnim projektima.

Na osavremenjenom zvaničnom sajtu građani, ali i turisti, mogu pronaći sve neophodne informacije o opštini, od nastanka, pa do kontakata i svih ustanova, preduzeća, sportskih kolektiva, udruženja i nevladinih organizacija koji djeluju na području ove lokalne zajednice.

Tokom predstavljanja nove veb-stranice Aleksandar Sikiraš, marketing menadžer pojasnio je da su u redizajniranju veb-stranice primijenjena savremena rješenja u vizuelnom dizajnu, ali što je još značajnije, stranica je znatno unaprijeđena, a optimizovana je i za rad na mobilnim telefonima i tabletima.

Nova stranica povezana je i sa zvaničnim opštinskim „Instagram“ i „Fejsbuk“ nalozima putem kojih građani mogu da se informišu o svim dešavanjima na prostoru opštine.