Odličan odziv dobrovoljnih davalaca krvi u Istočnom Novom Sarajevu

Udruženje dobrovoljnih davalaca krvi Sarajevsko – romanijske regije, organizovalo je danas akciju dobrovoljnog darivanja krvi u prostorijama Opštinske uprave Istočno Novo Sarajevo.

Pred nadolazeće Vaskršnje praznike, spremnost na plemenit gest, danas su pokazali dobrovoljni davaoci krvi koji su se u velikom broju odazvali akciji, te je ovom prilikom prikupljeno 70 doza ove dragocijene tečnosti.

Povodom današnje akcije zamjenik načelnika Opštine Istočno Novo Sarajevo Aleksandar Kostović, rekao je da je Udruženje dobrovoljnih davalaca krvi Sarajevsko – romanijske regije odličan primjer ljudi koji predano rade na ispunjavanju svoje misije.

„Udruženje će uvijek imati podršku Opštine Istočno Novo Sarajevo, a najmanje što smo mi danas mogli da uradimo jeste da obezbijedimo prostor i potrebne uslove“.

Kostović je podsjetio da se današnjoj akciji odazvao veliki broj građana, što znači da Udruženje radi odličan posao.

Izražavamo veliku zahvalnost Udruženju dobrovoljnih davalaca krvi Sarajevsko – romanijske regije na njihovom velikom zalaganju, jer u ovo vrijeme pandemije kada je krv značajno potrebnija nego ranijih godina, oni uspijevaju obezbijediti dovoljne zalihe za rad Bolnice „Srbija“ ali i šire.