JAVNI POZIV za prijave na Sajam zdrave hrane, domaćih i unikatnih proizvoda i rukotvorina

U okviru manifestacije „Ljeto u Istočnom Novom Sarajevu 2023“, Opština Istočno Novo Sarajevo u saradnji sa Klasterom „SRP“ organizuje drugi Sajam zdrave hrane, domaćih i unikatnih proizvoda i rukotvorina, koji će biti održan 18. i 19. avgusta na Trgu Republike Srbije.

Na Sajmu je planirano predstavljanje udruženja, te postojećih i budućih preduzetnika iz cijele Republike Srpske koji u ponudi imaju domaće proizvode, unikatne radove i rukotvorine i žele ih predstaviti građanima Istočnog Sarajeva i okoline.

Svim izlagačima biće obezbijeđeni stolovi u štandovima namijenjenim za sajamsko izlaganje i učešće je besplatno, a za sve izlagače udaljene preko 150km od Istočnog Novog Sarajeva biće obezbijeđen smještaj za 18. avgust.

Prijave je potrebno slati putem adrese elektronske pošte aleksandra.matic-tadic@opstinains.net i dejan.romic@opstinains.net u formatu:

1. Ime i prezime;

2. Adresa stanovanja/prostorija pravnog lica;

3. Naziv udruženja/pravnog lica (opciono);

4. Kontakt telefon;

5. Adresa elektronske pošte;

6. Vrsta proizvoda koji se izlažu;

7. Kratki opis proizvoda i udruženja/privatnog gazdinstva koji će voditelj navesti pri predstavljanju izlagača.

Osim proizvođača domaćih proizvoda i udruženja, ohrabrujemo sve one koji se bave ručnim radom i izradom unikatnih predmeta, nakita, dekoracija i ostalih vidova umjetničkog rada da se takođe prijave i predstave našim sugrađanima, jer je najveće bogatstvo u raznolikosti i trudu svakog građanina naše Republike.

Prijave je moguće slati do utorka, 1. avgusta 2023. godine do 15 časova, a svi prijavljeni izlagači će do 10. avgusta dobiti tačne instrukcije o postavljanju proizvoda i ostale bitne detalje. Broj mjesta je ograničen.

Dobro došli i vidimo se!