Danas potpisivanje Sporazuma o saradnji sa 14 pravnih lica i preduzetnika izabranih u okviru programa pogodnosti „Seniorska kartica“

U prostorijama Opštinske uprave Istočno Novo Sarajevo, danas će biti upriličeno potpisivanje Sporazuma o saradnji sa 14 pravnih lica i preduzetnika izabranih u okviru programa pogodnosti „Seniorska kartica“, kojim će prijavljenim penzionerima sa teritorije opštine Istočno Novo Sarajevo biti omogućen popust na određene artikle i usluge.

Nakon potpisivanja Sporazuma, uslijediće usaglašavanje načina obračuna popusta, primjene kartice i ostalih tehničkih detalja, a nakon toga biće upriličena podjela kartica penzionerima po mjesnim zajednicama, o čemu će javnost blagovremeno biti obaviještena putem opštinskih stranica i medija.

Nakon podjele, a najkasnije početkom avgusta, biće ponovo otvoren Javni poziv za prijavu penzionera, kada će oni koji se nisu prijavili u prvom pozivu, moći prijaviti se i dobiti Seniorsku karticu.

Takođe, pozivamo sva pravna lica i preduzetnike, koji nisu predali ovjeren Obrazac za prijavu u prvom Javnom pozivu, da se prijave i na taj način postanu partner prvog programa ove vrste za penzionere u Republici Srpskoj.

Obrazac za prijavu možete pronaći OVDJE, a isti možete predati na Protokol Opštine svakim radnim danom od 8 do 15 časova.