Maturantima srednjih škola po 100 KM od opština Istočno Novo Sarajevo i Istočna Ilidža

Opštine Istočno Novo Sarajevo i Istočna Ilidža novčano će podržati maturante iznosom od 100 KM za pomoć u pripremi za proslavu mature.

Maturanti Srednje škole „28. juni“ i Srednjoškolskog centra „Istočna Ilidža“, njih ukupno 313, najviše iz Istočnog Novog Sarajeva i Istočne Ilidže, te učenici koji pohađaju ove srednje škole a dolaze iz drugih opština mogu da se prijave za isplatu sredstava.

Učenici završnog razreda iz obje škole, a koji imaju prebivalište na teritoriji opštine Istočno Novo Sarajevo, kao i učenici Srednje škole “28. juni” koji imaju prebivalište u drugim opštinama, prijavljuju se u zgradi Opštine Istočno Novo Sarajevo, a potrebno je da dostave prijavu prebivališta (CIPS) i kopiju bankovne kartice/broj transakcionog računa u kancelariju broj 14 najkasnije do 15. maja 2024. godine.

Učenici koji imaju prebivalište na teritoriji opštine Istočna Ilidža, kao i učenici iz drugih opština koji pohađaju Srednjoškolski centar “Istočna Ilidža”, prijavljuju se u prostorijama Opštine Istočna Ilidža.