Otvoren Božićni turnir u futsalu “Istočno Novo Sarajevo 2022”

U organizaciji Opštine Istočno Novo Sarajevo sinoć je u sportskoj dvorani na Trgu Srbija, utakmicom timova “Godra” i “Nevesinje”, počeo Božićni turnir u futsalu “Istočno Novo Sarajevo 2022” .

Direktor turnira Mirko Čampara rekao je da je uvjeren da je ovo najbolјi turnir u regionu.

„Takođe, kada je riječ o ekipama, mislim da ćemo imati izuzetno dobar futsal turnir, jer su to izuzetno kvalitetni futsal igrači”, rekao je Čampara.

Čampara je rekao da će utakmice biti igrane s prekidima zbog predstojećih praznika, i proslave 09. januara – Dana Republike, te da će polufinale biti igrano 12. januara, a finale 13. januara 2023. godine.

Čampara je istakao da će pobjednik biti nagrađen sa 12.000 KM, drugoplasirani sa 2.000 KM, trećeplasirani sa 1.000 KM, te da je nagrada od 500 KM predviđena za četvrto mjesto.

Načelnik opštine Istočno Novo Sarajevo Jovan Katić, koji je zvanično otvorio turnir, rekao je da se u samu pripremu turnira ušlo srcem, i sa želјom da se organizuje događaj na koji će biti ponosan svaki stanovnik našeg grada.

„Nadamo se da će dani koji slijede pokazati i da smo uspjeli u tome, te da će turnir biti mjesto okuplјanja svih generacija“, poručio je Katić.