MATURANTIMA PO 100 KM OD OPŠTINA ISTOČNO NOVO SARAJEVO I ISTOČNA ILIDŽA

Dogovorom sa načelnikom opštine Istočna Ilidža, maturantima Srednje škole „28. juni“ i Srednjoškolskog centra „Istočna Ilidža“ obje opštine – Istočno Novo Sarajevo i Istočna Ilidža isplatiće po 100 KM, kao mali znak pažnje i pomoći roditeljima pri spremanju za matursko veče.

Opština Istočna Ilidža je prošle godine pokrenula ovu aktivnost za učenike koji imaju prebivalište na teritoriji navedene opštine, a kako bi bili uključeni svi maturanti koji pohađaju srednje škole na našim opštinama, i opština Istočno Novo Sarajevo će organozovati isplatu svim maturantima s područja svoje lokalne zajednice.

Načelnik Katić izjavio je da se nada da će ova pomoć malo olakšati roditeljima oko troškova, a našim maturantima doprinijeti da najveselije veče provedu onako kako su zamislili.

Maturanti s prebivalištem na teritoriji Istočnog Novog Sarajeva prijavljuju se u zgradi Opštine, a potrebno je da dostave prijavu prebivališta (CIPS) i kopiju bankovne kartice/broj transakcionog računa u kancelariju 14 najkasnije do 19. maja 2023. godine.