ФОТО

ПАРК ВЕЛИКАНА

ВИДЕО

МЕДИЈИ

РАДИО-ТЕЛЕВИЗИЈА ИСТОЧНО САРАЈЕВО (РТВ ИС) је медијска кућа, телевизијска и радио станица са сједиштем у Источном Новом Сарајеву. РТВ ИС је медиј локалног карактера, јер је идејно и тематски посвећен првенствено гледаоцима града Источно Сарајево. Сједиште РТВ ИС се налази у Општини Источно Ново Сарајево а ТВ станица на Палама.

РАДИО ИСТОЧНО САРАЈЕВО  је дио градског јавног сервиса Градске радио-телевизије Источно Сарајево који сигналом покрива подручје сарајевско-романијске регије. Жанровски је информативни и забавни медиј, општег типа. Сједиште радија је у општини Источно Ново Сарајево.

 

РАДИО-ТЕЛЕВИЗИЈА ИСТОЧНО САРАЈЕВО                                                            

Стефана Немање 14

тел: + 387 (0)57 230-550

e-maildirektor@is-radio.com

redakcija@is-radio.com

marketingrtvis@is-radio.com

 

 

На подручју општине Источно Ново Сарајево послују и дописништва медијских кућа и новинских агенција чије је сједиште у Републици Српској

 

  • РАДИО ТЕЛЕВИЗИЈА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ (РТРС)– Информативно-технички центар Лукавица. Сједиште ИТЦ-а у јулу 1999. године премјештено је из Пала у Лукавицу. Тренутно у ИТЦ-у Источно Сарајево запослено је 39 радника Телевизије и 8 радника Радија. Студио учествује у реализацији свих програмских сегмената РТРС-а, реализује неколико самосталних емисија и врши директне преносе спортских, културних и других садржаја.

Контакт:

Карађорђева 21

тел: + 387 (0)57 340 974

факс: + 387 (0)57 340 537

e-mailitc.i.sarajevo@rtrs.tv

 

  • НОВИНСКА АГЕНЦИЈА РЕПУБЛИКЕ СРСКЕ (СРНА) – Дописништво у Источном Сарајеву. Новинска агенција „Срна“ је званична је новинска агенција Републике Српске са 12 информативних сервиса којима прати збивања у Републици Српској, Федерацији БиХ, Србији, Црној Гори, региону и свијету. Осим писаног „СРНА“ има и савремено организован фото и фоно-сервис, а од 2016. године покренут је и видео-сервис. Сједиште агенције се налази у Бијељини а један од дописништва у Источном Новом Сарајеву.

Контакт:

Спасовданска 4 

Тел: + 387 (0)57 344 809, 

Факс: + 387 (0)57 344 811

e-mail:  istocnosarajevo@srna.rs

 

  • РАДИО ТЕЛЕВИЗИЈА БН – (БН), приватна је медијска кућа, телевизијска и радио станица са сједиштем у Бијељини и дописништвом у Источном Новом Сарајеву.

Стефана Немање 13

e-maildopisnistvois@rtvbn.com

 

  • ТЕЛЕВИЗИЈА К3 – (К3), приватна је медијска кућа, телевизијска и радио станица са сједиштем у Прњавору и дописништвом у Источном Новом Сарајеву.

Стефана Немање 13

e-mail: ivankacvorokatic@gmail.com

 

  • АЛТЕРНАТИВНА ТЕЛЕВИЗИЈА – (АТВ), приватна је медијска кућа, телевизијска и радио станица са сједиштем у Бањалуци и дописништвом у Источном Новом Сарајеву.

Стефана Немање 13

e-mail: jelenajesa96@yahoo.com