МАТУРАНТИМА ПО 100 КМ ОД ОПШТИНА ИСТОЧНО НОВО САРАЈЕВО И ИСТОЧНА ИЛИЏА

Договором са начелником општине Источна Илиџа, матурантима Средње школе „28. јуни“ и Средњошколског центра „Источна Илиџа“ обје општине – Источно Ново Сарајево и Источна Илиџа исплатиће по 100 КМ, као мали знак пажње и помоћи родитељима при спремању за матурско вече.

Општина Источна Илиџа је прошле године покренула ову активност за ученике који имају пребивалиште на територији наведене општине, а како би били укључени сви матуранти с обје општине који похађају средње школе на нашим општинама, и општина Источно Ново Сарајево ће организовати исплату матурантима с подручја своје локалне заједнице.

Начелник Катић изјавио је да се нада да ће ова помоћ мало олакшати родитељима око трошкова, а нашим матурантима допринијети да највеселије вече проведу онако како су замислили.

Матуранти с пребивалиштем на територији Источног Новог Сарајева пријављују се у згради Општине, а потребно је да доставе пријаву пребивалишта (ЦИПС) и копију банковне картице/број трансакционог рачуна у канцеларију 14 најкасније до 19. маја 2023. године.