Јован Катић преузео дужност начелника општине

Данас, са почетком у 12 часова у Општинској управи Источно Ново Сарајево обављена је примопредаја дужности између досадашњег начелника Љубише Ћосића и новоизабраног Јована Катића.

У јутарњим часовима на Тргу Републике Србије, Ћосић и Катић су симболично засадили пет стабала јапанске трешње.

„Убијеђен сам да ће Катић бити бољи и успјешнији начелник од мене, а самим тим ће ова локална заједница наредних година изгледати боље и успјешније, што је свима и циљ“, рекао је Ћосић који је новоизабрани градоначелник Источног Сарајева.

Ћосић је рекао да је Катић са њим сарађивао протеклих осам година, тако да је упознат о свим пројектима и активностима, те да је сигуран да општина, са цјелокупном општинском управом, има будућност.

Катић је изразио наду да ће будућа сарадња општине Источно Ново Сарајево са Градском управом бити боља и успјешнија, те да у претходном периоду није била на завидном нивоу.

„Направили смо пресјек свих започетих пројеката и сигурно је да ћу имати јако тежак задатак да након осмогодишњег успјешног мандата мог претходника, наставим истим интензитетом. Надам се да ћемо заједно са нашим сарадницима у томе и успјети“, рекао је новоизабрани начелник Катић.