Јавни позив за избор најљепшег дворишта, балкона и простора заједницa етажних власника

Удружење грађана „ПРОБУДИ СЕ“ Источно Сарајево, поводом Сајма хране, пића, пољопривреде и предузетништва „Дани тикве“ који ће се одржати 2. и 3. октобра 2021. године, позива сво заинтересовано становништво општина Источна Илиџа и Источно Ново Сарајево да се пријаве за избор најљепшег дворишта, балкона и простора заједница етажних власника. Циљ конкурса је да се подстакну грађани да уреде своју околину и тако допринесу љепшем изгледу Источног Сарајева.

При избору ће се вредновати креативност, украсни елементи, разноликост биљака, боја, избор и међусобно слагање цвијећа које на тај начин истиче своју љепоту, додатни садржаји и општи изглед.

Изабраће се три најљепша дворишта, три најљепша балкона и три простора заједница етажних власника. Прва награда је 100,00 КМ за сваку од категорија.

Избор ће вршити Комисија која ће обићи све оне који се пријаве, а проглашење побједника ће бити 3. октобра 2021. године.

Своје пријаве упутити писмено на асдресу удружења или путем „Facebook-а“ или усмено на телефоне: 057 316 026 (општина Источна Илиџа), 065 654 479 (општина Источно Ново Сарајево) и 065 909 008 (Удружење грађана „Пробуди се“).

ЛИНК ЗА ПРИЈАВУ!

За пријаву је потребно навести: име и презиме, адресу, општину и за који дио такмичења се пријављујете: двориште, балкон или излог.

Рок за достављање пријава је 15. август 2021. године, а право учешћа на конкурсу имају сва правна и физичка лица са територије ове двије општине, осим чланова комисије и њихове родбине!

ПРОБУДИМО СЕ СВИ ЗАЈЕДНО И УЉЕПШАЈМО СВОЈ ГРАД!