Начелник Катић у првој званичној посјети Општини Ново Сарајево

Начелник општине Источно Ново Сарајево Јован Катић са својим сарадницима, данас је боравио у првој званичној посјети Општини Ново Сарајево, гдје се састао са начелником Хасаном Тановићем.

Овом приликом било је ријечи о рјешавању практичних проблема становника који живе на граници између ове двије општине. Такође, разговарано је о животним потребама становника, водоснабдијевању, отпадним водама, али и о заједничким пројектима са којима би аплицирали према ЕУ фондовима.

Током састанка исказана је и могућност успјешне заједничке сарадње кроз „UNDP“ пројекат Локалне дијалошке платформе (ЛДП). Присутни су закључили да је неопходно оформити заједничке тимове, како би удруженим снагама ријешили практичне проблеме у обје локалне заједнице.

Начелник Катић захвалио се на гостопримству, те начелника Тановића позвао на узвратну посјету Општинској управи Источно Ново Сарајево.

Сарадња између Општине Источно Ново Сарајево и Општине Ново Сарајево годинама уназад изузетно је добра и примјер је добрих комшијских односа, закључено је на крају данашње посјете.