Начелник Катић посјетио насеље Иванићи и разговарао са становницима

Како је раније најавио, начелник општине Источно Ново Сарајево Јован Катић током јучерашњег дана са сарадницима је посјетио Иваниће, те са становницима разговарао о проблемима са којима се сусрећу, жељама и потребама у насељу.

„Дочекала нас је веома пријатна атмосфера и одушевљен сам конкретним приједлозима и учешћем мјештана у препорукама, како би заједничким снагама овај, не мали, кутак наше општине учинили угоднијим за живот”, рекао је начелник Катић.

Он је истакао да ће Општинска управа у наредном периоду размотрити сваки од приједлога и направити план реализације једне по једне активности.

„Од срца захваљујем домаћину Бори Јеремићу и члановима његове породице на гостопримству, те свим мјештанима на веома угодно проведеном дану и подијељеним приједлозима и сугестијама које ће нам сигурно помоћи да радимо боље и усмјереније на креирању амбијента угодног за живот свих генерација“, поручио је Катић.

Начелник наставља са посјетама насељима и улицама у нашој локалној заједници, а данас је на реду Његошева улица коју ће посјетити од 16.30 часова.