За грађане Источног Новог Сарајева од 01. септембра попуст на коришћење услуга Националног парка „Сутјеска“

Начелник општине Источно Ново Сарајево Јован Катић и директор ЈУ Национални парк „Сутјеска“, Тјентиште Александар Ковач, потписали су Споразум о заједничкој сарадњи.

Овим споразумом дефинисана је сарадња на пољима економије, туризма, здравствених и образовних услуга, спорта, екологије и заједничке промоције постојећих потенцијала.

Споразум је потписан на период од двије године и ступа на снагу 01. септембра текуће године. У наведеном периоду Општинска управа Источно Ново Сарајево директно ће суфинансирати активности које спроводи ЈУ Национални парк „Сутјеска“ кроз материјалну или техничку и кадровску помоћ, или директним финансијским суфинансирањем или пружањем других врста техничке помоћи.

ЈУ Национални парк „Сутјеска“ се обавезује да за све становнике општине Источно Ново Сарајево омогући попуст на коришћење услуга центра у износу од 30 % од пуне цијене.

Наведени попуст се односи на карте уласка у Национални парк, базен, карте за посјете музејским објектима, постављање шатора и друге услуге које овај центар пружа.

Сви грађани општине Источно Ново Сарајево који посјете Национални парк „Сутјеска“, те искажу заинтересованост за неке од понуђених услуга, остварују право на попуст уз предочење важеће личне карте.