Започети преговори са ОЦ „Јахорина“ о дефинисању погодности за становнике из општине Источно Ново Сарајево

Начелник општине Источно Ново Сарајево Јован Катић, данас је присуствовао састанаку са руководством ОЦ „Јахорина“, на којем су започети преговори о дефинисању погодности за становнике из општине Источно Ново Сарајево, а које ће се огледати у јефтинијим цијенама услуга које ОЦ „Јахорина“ пружа.

У наредном периоду биће дефинисани услови у погледу категорија становништва које остварују попуст и висине попуста, те начина реализације предочене иницијативе, истакао је начелник Катић.

„И на састанку, а и овим путем поздрављам реакцију ОЦ „Јахорина“ на достављену иницијативу и сједање за преговарачки сто, те изражавам наду да ћемо на крају заједничким снагама изњедрити модалитете за креирање најбољих могућих услова за наше становнике”, поручио је Катић.

ОЦ „Јахорина“ покренуо је акцију „Буди дијете Јахорине“, који је отворен до 30.10.2021. године, а дјеца могу учествовати слањем свих врста ликовних, литерарних радова, те фотографија или видео снимака свог виђења наше планине. Више информација о конкурсу доступно је на интернет страници ОЦ „Јахорина“, а сви достављени радови ученика из Источног Сарајева освојиће персонализовану сезонску ски карту у терминима од понедјељка до петка.