Делегација општине присуствовала обиљежавању Дана града Врања

Делегација Општине Источно Ново Сарајево, коју чине начелник општине Јован Катић и предсједник Скупштине општине Ведран Јованчић, присуствују у Врању свечаностима поводом обиљежавања 31. јануара – Дана ослобођења града.

На пријему делегација општина и градова, који је организован поводом 145. годишњице ослобођења града, вођени су разговори са градоначелником др Слободаном Миленковићем о јачању досадашњих веза, као и о могућностима будуће сарадње општине Источно Ново Сарајево и града Врања.

Делегација Општине Источно Ново Сарајево положила је вијенац на споменик ослободиоцима Врања од Турака – „Чика Мита“, затим у поподневним часовима присуствовала и Свечаној академији у сали позоришта „Бора Станковић“ у Врању, на којој су поред говора градоначелника Миленковића и пригодног програма уручена и највиша градска признања „31. јануар“.

Ово је узвратна посјета делегације Општине Источно Ново Сарајево, будући да је делегација Врања боравила у нашој општини поводом Спасовданских свечаности протекле године.