Бициклисти из Источног Сарајева возе стазу у облику срца за Ивану

Клуб бициклиста “МТБ ФОРИС” из Источног Сарајева у оквиру хуманитарне акције “Вози на бицу срце за Ицу” планирају да сутра, 30. новембра бициклима одвезу бициклистичку руту у облику срца за нашу трогодишњу суграђанку Ивану Бјелогрлић.

Како су навели из клуба, регистрација учесника је од 11 до 12 часова, а вожња стартује у 12 часова из парка “Гаврило Принцип” у Источном Новом Сарајеву.

“Својим бициклима цртамо срце за нашу малену Ицу и враћамо се назад у парк, гдје све учеснике очекује наградна игра и забава. Сав новац који прикупимо ћемо донирати за малу Ицу”, навели су из клуба и позвали грађане да учествују.

Општинска управа Источно Ново Сарајево подржава ову хуманитарну акцију и пружа своју пуну подршку, те за суграђане који желе да учествују у акцији, али не посједују властити бицикл обезбиједила је 10 бицикала, који ће се моћи изнајмити на старту вожње.

Цијена изнајмљивања бицикла, као и котизације које учесници требају уплатити на старту је остављена као слободна воља сваког појединца.

На старту ће стајати кутије за Ицу, гдје ће учесници моћи уплатити изнајмљивање бицикла, котизацију или само донирати новац.

Више о стази можете пронаћи на сљедећем линку: http://mtb.4is.info/na-svome-bicu-srce-za-icu/?fbclid=IwAR2JRmXNv9JQFwZNjVcC-PDdBwjSKRkYYK9HuN-mx2mCP8qVvdRsseghFkg