Редизајнирана веб-страница Општинске управе Источно Ново Сарајево

Руководство Општинске управе Источно Ново Сарајево данас је уприличило конференцију за новинаре на којој је представљена редизајнирана верзија званичне веб-странице општине.

Посао редизајнирања званичне веб-странице општине, повјерен је Маркетиншкој агеницији  „VISIA“ из Источног Сарајева, која је током протекла два мјесеца у сарадњи са општинским тимом за администрацију,  интезивно радила на освјежавању и увођењу новитета како би смо што лакше и боље комуницирали са грађанима.

Основни циљ редизајнирања постојећег веб-сајта јесте свакако што боља интеракција са грађанима, пружање што више информација о раду Општинске управе, обавјештавање о свим догађајима и дешавањима у локалној заједници као и информисање јавности о свим актуелним пројектима.

На осавремењеном званичном сајту грађани, али и туристи, могу пронаћи све неопходне информације о општини, од настанка, па до контаката и свих установа, предузећа, спортских колектива, удружења и невладиних организација који дјелују на подручју ове локалне заједнице.

Током представљања нове веб-странице Александар Сикираш, маркетинг менаџер појаснио је да су у редизајнирању веб-странице примијењена савремена рјешења у визуелном дизајну, али што је још значајније, страница је знатно унапријеђена, а оптимизована је и за рад на мобилним телефонима и таблетима.

Нова страница повезана је и са званичним општинским „Инстаграм“ и „Фејсбук“ налозима путем којих грађани могу да се информишу о свим дешавањима на простору општине.