Разговор с начелником – Иванићи, 21.10 од 16.30 часова

Цијењени суграђани,

Трудећи се да чујем потребе свих становника наше општине и разговарам са сваким човјеком, увидио сам да времена за конструктивне посјете и састанке у току дана никад нема колико бих желио, а личном обавезом сматрам креирање прилика да саслушам сваког становника којем треба помоћ или рјешење неког проблема. Жеља ми је да упознам сваког становника наше локалне заједнице и да, колико је у мојој моћи, помогнем у рјешавању потреба које су у домену локалне самоуправе.

Због тога, од овог мјесеца ћу, заједно са сарадницима, седмично обилазити улице на територији цијеле локалне заједнице, у терминима о којима ћете бити благовремено обавијештени путем интернет страница и медија, како би сваки становник могао пренијети оно што сматра неопходним за израду/поправку/рјешавање. Да би визија Источног Новог Сарајева као најпожељнијег мјеста за живот постала стварност, неопходно је учешће сваког становника са приједлозима, идејама, сугестијама и критикама, јер само тако можемо направити квалитетне и добре резултате.

Ниједно насеље неће бити изостављено, а вас позивам да нам се, када будемо у вашој улици/насељу, придружите у шетњи и разговорима, те да нам делегирате све што сматрате битним и неопходним за развој наше локалне заједнице и побољшање услова живота за сваког становника.

Први у низу јесу Иванићи, које ћемо посјетити у четвртак, 21.10.2021. године од 16.30 часова, када планирамо обилазак насеља и разговоре са становницима који нам се придруже. Радујем се прилици да разговарамо и заједно градимо мјесто за живот по мјери свих нас.

С поштовањем,

Н А Ч Е Л Н И К

Јован Катић